Bambucké máslo (kousky) s kakaovým máslem a vanilkou ke šlehání | FARM.INC
Produkt se již nenabízí
další informace
Tuto konkrétní surovinu najdete v těchto produktech: Šlehané bambucké máslo s kakaovým máslem a vanilkouVýhodné bambucké máslo na výrobu šlehaného bambuckého másla s kakaovým máslem a vanilkou. Voní sladce - po vanilce. Esenciální olej z vanilky krásně provoní celé tělo a příznivě působí na vaši mysl. Kakaové máslo má vynikající hojící a regenerační schopnosti a podporuje elasticitu pokožky.Nápad na prodej této varianty bambuckého másla nás napadl kvůli tomu, že prostě milujeme naše šlehaná bambucká másla. Jsou kvalitní, úžasně voní a pokožka je po nich krásně hebká. Největší jejich náklad ale spočívá ve skleničce (kvalitní tmavé sklo) a ve výrobě (šlehání, plnění, etiketování v profesionální výrobně). Přesně tyto náklady cenu skleničky šlehaného másla neskutečně zvyšují. Proto jsme se rozhodli vám vyjít vstříc a dát k dispozici pouze bambucké máslo, které pro nás vyrábějí přímo v Ghaně. To se v Čechách pouze vyšlehaná a naplní do skleniček, takže dostanete opravdu stejný produkt. S tímto balením velmi ušetříte. Z 250g balení se dá vyšlehat až cca 500ml šlehaného másla. Toto bambucké máslo je baleno v sáčku, doypacku. V něm najdete kousky voňavého bambuckého másla, které můžete používat tak jak je - a třeba pouze vložit do nějaké sklenice, kterou doma najdete. Druhá možnost je ho vyšlehat. (návod najdete níže)INCI: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Theobroma Cacao (Kakaové máslo) Seed Butter, Vanilla Planifolia Essential Oil (vanilkový esenciální olej).Vůně: voní sladce, po vanilce.Jedná se o stejné bambucké máslo, které naleznete v našem šlehaném bambuckém másle s kakaovým máslem a vanilkou 120 ml | FARM. INCJak vyšlehat bambucké máslo?Celý proces je velmi jednoduchý a trvá pár minut. Nám se osvědčilo šlehání za studena (tedy bambucké máslo nerozehřívat ve vodní lázni).
- Veškeré skleničky vyvařte a nechte perfektně vyschnout.
- Bambucké máslo nechte povolit v pokojové teplotě.
- Dejte ho do větší mísy a pomocí klasického ručního mixéru (s metlami, na kaši) ho šlehejte pár minut - až do doby, kdy bude perfektně rozmícháno a v másle nebudou žádné hrudky.
- Krásně vyšlehané máslo poté plňte to vyvařených skleniček.