Dr. OHHIRA OMX probiotika 3x 30 kapslí
2 499,00 Kč
Přejít do obchodu
další informace
OMX probiotika jsou probiotickým přípravkem s obsahem vlastních prebiotik (podporujících účinnost probiotik a růst prospěšných střevních bakterií).
vyrobeno 3-letou fermentací rostlinných složek
kombinace prebiotik, probiotik a postbiotik v jedné kapsli
skutečně živé a životaschopné bakterie
12 bakteriálních kmenů
Nejoblíbenější kúra obsahující 3 balení OMX probiotik, nejvýhodnější cena s dopravou zdarma!
OMX probiotika vznikají tříletou fermentací směsi vybraných rostlin a bakterií mléčného kvašení. Výsledkem je velice účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez jakékoli ztráty účinnosti. V jedné kapsli probiotik OMX jsou obsaženy probiotika, prebiotika a řada dalších prospěšných složek jako např. oligosacharidy, polyfenoly, vláknina a enzymy.
OMX probiotika jsou vyrobeny dlouhým fermentačním procesem, který využívá 12 druhů bakterií mléčného kvašení. Jsou zde obsaženy jak probiotické bakterie tak prebiotika podporující jejich přežití v zažívacím traktu. Dr. Ohhira vyvinul svůj vlastní patentovaný bakteriální kmen TH 10, který je zhruba 6x silnější než jakýkoli doposud známý kmen prospěšných bakterií. Navíc se jedná se o živé bakterie (žádné z bakterií nejsou lyofilizované).
Probiotika OMX jsou dobře snášena i lidmi s nejcitlivějšími trávicím ústrojím (lidé se střevními záněty, syndromem dráždivého střeva, nebo bakteriálním přerůstáním). Fermentace mění použité ingredience (vybrané druhy řas, hub, ovoce, zeleniny) do zcela jiné, snáze tolerovatelné formy, přičemž při fermentaci je použit pouze rostlinný materiál – tedy žádné mléko nebo mléčné výrobky (ale ani soja). Těmto metabolickým produktům mikroorganismů (jako např. mléčných bakterií) se říká biogenní látky.
OMX probiotika obsahují mnoho ingrediencí rostlinného původu (ovoce a bobulové plody – švestky, kustovnice čínská, plody fíkovníku, borůvky, voskovník červený, yuzu, řasy hijiky, wakame, kelp, houby - maitake, shiitake, agaricus). Tyto rostlinné složky obsahují vlákninu a oligosacharidy. V průběhu fermentace se ve směsi vytváří aminokyseliny, vitamíny, minerály, polyfenoly a stopové prvky.
Živé bakteriální kultury:
1x109 CFU Biidobacterium breve,
1x109 CFU Bifidobacterium infantis,
1x1010 CFU Bifidobacterium longum,
1x109 CFU Enterococcus faecalis TH10,
1x1011 CFU Lactobacillus acidophilus,
1x109 CFU Lactobacillus brevis,
1x109 CFU Lactobacillus bulgaricus,
1x109 CFU Lactobacillus casei,
1x109 CFU Lactobacillus fermentum,
1x109 CFU Lactobacillus helveticus,
1x109 CFU Lactobacillus plantarum,
1x1011 CFU Steptococcus thermoph.
Díky dlouhému procesu fermentace obsahují probiotika řadu nutričně hodnotných složek, které podporují růst prospěšných bakterií, přičemž zároveň napomáhají kontrolovat nepříznivé účinky škodlivých bakterií. Zdravý a bohatý střevní mikrobiom má pak velice pozitivní vliv na celkové zdraví organismu zejména díky tomu, že produkuje velké množství enzymů. Z toho důvodu jsou OMX probiotika, která obsahují jak živé bakterie tak i pro ně vhodnou prebiotickou výživu, vhodným výživovým zdrojem mikrobiomu, a to především díky tomu, že zvyšuje počet prospěšných bakterií a tím i účinky enzymů v trávicím traktu.
Odumřelé bakterie nahromaděné při fermentaci jsou taky druhem biogenních látek. Působí přímo na střevní imunitu. Také mastné kyseliny s krátkým řetězcem jako butyrát, acetát a mléčná kyselina pomáhají udržovat rovnováhu mikrobiomu omezením růstu škodlivých bakterií. Hnědý pigment, Melanoidin, který vzniká při dlouhém procesu fermentace, je látkou s prospěšnými účinky včetně antioxidační aktivity a snižování vysokého krevního tlaku.
Složení v 1 kapsli:
48 mg Slivoň švestka (Prunus domestica, plod), 16 mg Pelyněk japonský (Artemisia princeps), 6 mg Kustovnice čínská (Goji, Lycium chinensis, plod), 3 mg Hořčice zelená (Komatsuna, Brassica rapa var. Perviridis), 3 mg Fíkovník smokvoň (Ficus carica L.), 2 mg Brusnice borůvka (plod), 2 mg Voskovník (Myrica ruba), 2 mg Yuzu (Citrus junos SIEB, ex. Tanaka), 2 mg Žampion brazilský (Agaricus blazei), 2 mg Maitake (Grifolia frondosa), 2 mg Hiziki (Hizikia fusiforme), 2 mg Wakame (Undaria pinnatifida), 2 mg Kombu (Laminaria japonica)
Přídatné látky:
melasa/oligosacharidy, světlice barvířská (Carthamus tinctorius L.), japonské mušle (Patinopecten yessoensis), rostlinný emulgátor, včelí vosk, karamel, lecitin, želatina, glycerin
Dávkování:
Užívejte 1-2 tobolky denně, zapijte vodou.
##PRODUCT-WIDGETS-34733##
Balení:
3x30 kapslí - dávka na 45-90 dní
Upozornění:
Doplněk stravy. Neobsahuje umělé přísady, chemikálie, konzervační látky, barviva, dochucovadla, chemická hnojiva, pesticidy a herbicidy. Neobsahuje GMO. Hypoalergenní (bez lepku a mléka). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry. Země původu Japonsko.
Zkušenosti zákazníků s OMX probiotiky naleznete na našem blogu.
Další informace o produktu OMX probiotika naleznete v článcích Probiotika nebo prebiotika? a Japonská přírodní OMX probiotika.
V naší nabídce naleznete také další probiotika a prebiotika.
vyrobeno 3-letou fermentací rostlinných složek
kombinace prebiotik, probiotik a postbiotik v jedné kapsli
skutečně živé a životaschopné bakterie
12 bakteriálních kmenů
Nejoblíbenější kúra obsahující 3 balení OMX probiotik, nejvýhodnější cena s dopravou zdarma!
OMX probiotika vznikají tříletou fermentací směsi vybraných rostlin a bakterií mléčného kvašení. Výsledkem je velice účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez jakékoli ztráty účinnosti. V jedné kapsli probiotik OMX jsou obsaženy probiotika, prebiotika a řada dalších prospěšných složek jako např. oligosacharidy, polyfenoly, vláknina a enzymy.
OMX probiotika jsou vyrobeny dlouhým fermentačním procesem, který využívá 12 druhů bakterií mléčného kvašení. Jsou zde obsaženy jak probiotické bakterie tak prebiotika podporující jejich přežití v zažívacím traktu. Dr. Ohhira vyvinul svůj vlastní patentovaný bakteriální kmen TH 10, který je zhruba 6x silnější než jakýkoli doposud známý kmen prospěšných bakterií. Navíc se jedná se o živé bakterie (žádné z bakterií nejsou lyofilizované).
Probiotika OMX jsou dobře snášena i lidmi s nejcitlivějšími trávicím ústrojím (lidé se střevními záněty, syndromem dráždivého střeva, nebo bakteriálním přerůstáním). Fermentace mění použité ingredience (vybrané druhy řas, hub, ovoce, zeleniny) do zcela jiné, snáze tolerovatelné formy, přičemž při fermentaci je použit pouze rostlinný materiál – tedy žádné mléko nebo mléčné výrobky (ale ani soja). Těmto metabolickým produktům mikroorganismů (jako např. mléčných bakterií) se říká biogenní látky.
OMX probiotika obsahují mnoho ingrediencí rostlinného původu (ovoce a bobulové plody – švestky, kustovnice čínská, plody fíkovníku, borůvky, voskovník červený, yuzu, řasy hijiky, wakame, kelp, houby - maitake, shiitake, agaricus). Tyto rostlinné složky obsahují vlákninu a oligosacharidy. V průběhu fermentace se ve směsi vytváří aminokyseliny, vitamíny, minerály, polyfenoly a stopové prvky.
Živé bakteriální kultury:
1x109 CFU Biidobacterium breve,
1x109 CFU Bifidobacterium infantis,
1x1010 CFU Bifidobacterium longum,
1x109 CFU Enterococcus faecalis TH10,
1x1011 CFU Lactobacillus acidophilus,
1x109 CFU Lactobacillus brevis,
1x109 CFU Lactobacillus bulgaricus,
1x109 CFU Lactobacillus casei,
1x109 CFU Lactobacillus fermentum,
1x109 CFU Lactobacillus helveticus,
1x109 CFU Lactobacillus plantarum,
1x1011 CFU Steptococcus thermoph.
Díky dlouhému procesu fermentace obsahují probiotika řadu nutričně hodnotných složek, které podporují růst prospěšných bakterií, přičemž zároveň napomáhají kontrolovat nepříznivé účinky škodlivých bakterií. Zdravý a bohatý střevní mikrobiom má pak velice pozitivní vliv na celkové zdraví organismu zejména díky tomu, že produkuje velké množství enzymů. Z toho důvodu jsou OMX probiotika, která obsahují jak živé bakterie tak i pro ně vhodnou prebiotickou výživu, vhodným výživovým zdrojem mikrobiomu, a to především díky tomu, že zvyšuje počet prospěšných bakterií a tím i účinky enzymů v trávicím traktu.
Odumřelé bakterie nahromaděné při fermentaci jsou taky druhem biogenních látek. Působí přímo na střevní imunitu. Také mastné kyseliny s krátkým řetězcem jako butyrát, acetát a mléčná kyselina pomáhají udržovat rovnováhu mikrobiomu omezením růstu škodlivých bakterií. Hnědý pigment, Melanoidin, který vzniká při dlouhém procesu fermentace, je látkou s prospěšnými účinky včetně antioxidační aktivity a snižování vysokého krevního tlaku.
Složení v 1 kapsli:
48 mg Slivoň švestka (Prunus domestica, plod), 16 mg Pelyněk japonský (Artemisia princeps), 6 mg Kustovnice čínská (Goji, Lycium chinensis, plod), 3 mg Hořčice zelená (Komatsuna, Brassica rapa var. Perviridis), 3 mg Fíkovník smokvoň (Ficus carica L.), 2 mg Brusnice borůvka (plod), 2 mg Voskovník (Myrica ruba), 2 mg Yuzu (Citrus junos SIEB, ex. Tanaka), 2 mg Žampion brazilský (Agaricus blazei), 2 mg Maitake (Grifolia frondosa), 2 mg Hiziki (Hizikia fusiforme), 2 mg Wakame (Undaria pinnatifida), 2 mg Kombu (Laminaria japonica)
Přídatné látky:
melasa/oligosacharidy, světlice barvířská (Carthamus tinctorius L.), japonské mušle (Patinopecten yessoensis), rostlinný emulgátor, včelí vosk, karamel, lecitin, želatina, glycerin
Dávkování:
Užívejte 1-2 tobolky denně, zapijte vodou.
##PRODUCT-WIDGETS-34733##
Balení:
3x30 kapslí - dávka na 45-90 dní
Upozornění:
Doplněk stravy. Neobsahuje umělé přísady, chemikálie, konzervační látky, barviva, dochucovadla, chemická hnojiva, pesticidy a herbicidy. Neobsahuje GMO. Hypoalergenní (bez lepku a mléka). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry. Země původu Japonsko.
Zkušenosti zákazníků s OMX probiotiky naleznete na našem blogu.
Další informace o produktu OMX probiotika naleznete v článcích Probiotika nebo prebiotika? a Japonská přírodní OMX probiotika.
V naší nabídce naleznete také další probiotika a prebiotika.