Crop top mikiny

Crop mikiny jsou trendem, který překonal všechny ostatní. Lze je nosit na milion způsobů a začlenit je do stovek outfitů. Hodí se na rande, setkání s kamarádkami i na neformální párty. Nechcete-li ukazovat bříško, můžete si pod ně vzít svou oblíbenou košili.

Náš tip

Úsměv na tváři vykouzlí crop top mikina Mickey Mouse i Minions

Dokonalý pupík je škoda skrývat. Trendy crop top mikina s vaším oblíbeným motivem mu dá skvěle vyniknout.

Veselé mikiny s oblíbenými kreslenými postavičkami cílí především na mladé slečny, nemusíte se jich však bát ani ve zralejším věku. Abyste dosáhla „funky looku“ a nepůsobila příliš dětinsky, stačí je kombinovat s jednoduchými kalhotami a elegantním černým sakem.

Crop top mikina pro dívky, ženy i děti

Nenechte se ošálit fámou, že na crop top mikinu mají nárok pouze mladé slečny. Stačí vědět, jak a s čím ji kombinovat, a tento hit se vás zmocní, ať už je vám 15 nebo 60 let. Vezměte si na pomoc kalhoty s vysokým pasem a buďte sexy i vy. Z kalhot, kraťasů i sukní různých střihů může kousek pupíku klidně vykukovat, pro WOW efekt to ale není nezbytné.

Cropped mikina vás omladí

Nechte se zlákat mícháním odlišných stylů. Zkrácené mikiny odvádějí skvělou práci zejména při kombinování sportovních svršků s těmi elegantními. Oblékněte oblíbenou delší košili, legíny a navrch crop mikinu značky Adidas, Nike či Calvin Klein, může to být klidně i ta se zipem nebo kapucí. Do hry nezapomeňte zapojit módní evergreen – černou koženou sukni – a vaše kreativní já zaplesá.