Dámské turistické kalhoty

Vzhůru na výlet s poctivou výbavou. Zastávkou číslo jedna jsou správné turistické kalhoty pro každého člena výpravy, které vám zajistí maximální komfort během všech outdoorových aktivit.

Náš tip

Nepodceňte počasí a různorodost ročních období

Opravdové milovníky turistiky nezastaví ani mírný déšť nebo chladný vzduch zimních měsíců. Spoléhat se však na jeden pár turistických kalhot během celého roku nepřichází v úvahu.

Při výběru trekingových kalhot si dobře promyslete kdy a za jakých podmínek je budete využívat. Chodíte do hor pouze v létě za pěkného počasí? V tom případě vám budou stačit jedny kalhoty z lehčího materiálu.

Nebojíte se chladnějšího počasí a nevadí vám ani sníh? Zvolte turistické kalhoty z nepromokavého materiálu, abyste se cítili komfortně i v horších podmínkách.

Co všechno musí splňovat outdoorové kalhoty?

Outdoor kalhoty vybírejte podle účelu. Jiné využijete k lezení po skalách, jiné v zimním období. V létě jsou praktické turistické kraťasy, do přírody se vždy hodí softshellové kalhoty. Podstatné je, aby vás dokonale chránily před nepříznivým počasím, zajišťovaly tepelný komfort v každé situaci a odolaly oděrům.

Turistické kalhoty by vám měly sedět, ale důležitý je i vzhled

Kvalitní, funkční outdoorové oblečení s důrazem na design naleznete u značek Northfinder či Alpine Pro a levné turistické kalhoty nabízí Decathlon. Investovat do pohodlí se vyplatí. Pokud hledáte cenově přijatelné turistické kalhoty, výprodej vám umožní dopřát si skvělý kousek za super cenu.