Dámské zvonové džíny

Dámy, připravte se! Zvonové džíny je možné čím dál častěji vidět nejen na módních přehlídkách, ale také v ulicích. Oblíbily si je i takové celebrity jako Gigi Hadid, Margot Robbie nebo Victoria Beckham. Zkusíte je také?

Náš tip

Naučte se nosit zvonáče, stačí pár drobných detailů

U džínových zvonáčů hraje prim vysoký pas a efektní detaily. Prostě vše, co upozorní na vaši ženskou siluetu.

Dámské zvonové džíny s ozdobnými knoflíčky vás opticky zeštíhlí, ale také prodlouží nohy. Nechte jim dostatek prostoru a kombinujte je s jednoduchými halenkami či topy. Že jste v aktuálních trendech zběhlá, dokážete výrazným límečkem s módním volánkem.

Zvonové džíny si zamilujete pro jejich variabilitu

Kdo by nemiloval džíny, že? Zejména pak tolik oblíbené zvonáče! Rozšířené nohavice ovládly snad všechny současné módní přehlídky. Nosí je influencerky i celebrity. Jen málokteré kalhoty jsou totiž tak všestranné jako právě zvonové džíny. Hodí se k nim prakticky jakýkoliv top, halenka nebo rolák. Vrchní díl stačí pouze jemně zakasat do kalhot, aby zůstal zachován fokus na pas.

Opatrně! Přednost může být i slabinou…

Jediné slabé místo zvonových kalhot je právě zdůraznění ženské siluety. Pokud jste hrdou majitelkou zaoblených křivek, volte raději jemnější rozšíření nohavic a vždy je doplňte o vysoké podpatky. Budete vypadat přímo fantasticky a nepřidáte si zbytečná kila navíc. Působivé kousky najdete například u značek Noisy may, Vero Moda nebo Bonprix.