Dvoudílné plavky s kosticemi

Máte-li plnější poprsí, oceníte bezchybnou podporu, kterou vašim ňadrům poskytnou dvoudílné plavky s kosticemi. Vybírat můžete z velkého množství vzorů, barev i potisků. Číslem jedna v trendech pro rok 2024 jsou pastelové barvy či tropické vzory.

Náš tip

Jak vybrat vhodnou plavkovou podprsenku?

U vody leckdy strávíme celý den, máte-li plnější poprsí, je nutné, aby vám podprsenka dobře seděla, jinak se mohou dostavit nepříjemné bolesti zad.

Zcela zásadní je správná velikost košíčků odpovídající velikosti prsou a vhodný obvod – kostice by vás neměly nikde tlačit a nic by vás nemělo škrtit. A rozhodně by vám zařezávající se podprsenka neměla dělat nevzhledné bochánky a „dvojitá prsa“.

Dalším důležitým bodem je střih. Pro plnější poprsí je nejvhodnější balkonová podprsenka, která společně s kosticí zajistí dostatečnou podporu. Od věci nejsou ani širší ramínka, ta úzká by se mohla zařezávat, což by vám rozhodně nebylo příjemné.

Pro koho jsou dvoudílné plavky s kosticemi?

Velké a plné poprsí bývá předmětem obdivu i závisti, jeho majitelky však často trpí. Nejčastějším problémem jsou bolesti zad a krční páteře, od kterých dokáže ulevit vhodná podprsenka – naprosto stejné je to u plavek. Druhým problémem je estetika, ne každá žena totiž chce, aby „bylo vše vidět“. Dvoudílné plavky s kosticemi jsou tak vhodné pro všechny ženy s plnějšími ňadry, které chtějí mít jistotu, že vše pěkně drží na svém místě.

Plavky tankiny s kosticemi: ideální volba pro plnoštíhlé

Nadělila vám příroda kromě většího poprsí také větší bříško či boky nebo máte jizvy, které chcete schovat? Pak jsou perfektní volbou plavky tankiny s kosticemi. Tankiny jsou dvoudílné plavky, jejichž horní část vypadá jako tílko, a to buď přiléhavé, nebo volnější. Skvěle tak zakryjí nedostatky. Chcete-li si opálit také břiško, můžete je snadno vyhrnout.