Oversize crop topy

Že ještě nemáte svůj oversize crop top? Tak to je na čase si nějaký pořídit! Oversize crop je totiž nejen aktuálním módním hitem, ale je také pohodlný a snadno kombinovatelný. Tak neváhejte a pusťte se do výběru!

Náš tip

Oversize crop top lze nosit na různé způsoby. Jaké?

Oversize crop top můžete nosit hned na několik způsobů – jako volný a vzdušný top, nebo s uzlíkem vpředu či na boku.

A k čemu oversize crop top nosit? Skvěle se doplňuje se sukněmi, kalhotami a šortkami s vysokým pasem, a to jak džínovými, tak i koženými či látkovými. K nim pak můžete obout tenisky, platformy nebo podpatky.

Proč chtít ve skříni oversize crop top?

Název crop top pochází z anglického cropped a znamená zkrácený, oversize je zase označení pro volný, někdy až nadrozměrný střih. Oversize crop top je tedy kratší a volné tričko, které je velice pohodlné = ideální oblečení na jaro a léto. Kromě toho vypadá velice dobře s dalším módním hitem, kterým jsou kalhoty s vysokým pasem. A poslední dobrá zpráva – oversize crop top sluší všem.

Komu bude slušet oversize crop top?

Oversize crop top sluší všem! A bát se nemusíte ani v případě, že máte plnější postavu. Vezmete-li si k němu spodní část s vysokým pasem, dosáhnete hned dvou zásadních efektů – schováte bříško a opticky prodloužíte postavu. Doplníte-li celý outfit o podpatky, třeba ve formě pohodlných espadrilek na klínku, budete vypadat velice sexy i s pár kily navíc.