Pánské flanelové košile

Flanelové košile jsou měkké, příjemné a hřejivé, nenáročné na péči a spolu s klasickou bílou elegantní košilí pro speciální příležitosti patří k základním kouskům, které by neměly chybět žádnému muži.

Náš tip

Červeno-černá flanelová károvaná košile: absolutní klasika

Královna ležérních outfitů, flanelová károvaná košile v červeno-černé barevné kombinaci je ve spojení s bílým tričkem, černými džínami a bílými teniskami základem casual looku na běžné dny.

V chladnějším počasí můžete na všechny kousky navrstvit například parku nebo koženou bundu a tenisky vyměnit za workery, abyste dosáhli rebelského vzhledu.

Flanelová košile nejen pro dřevorubce

Přestože se flanelové košile zpočátku používaly jako pracovní oděv pro dělníky, staly se uniformou dřevorubců, postupně zdomácněly v šatnících a dnes jsou součástí každodenních outfitů. Oblíbené jsou zejména v chladnějších měsících a přechodném období na vrstvení, ale ani během letních večerů s přáteli nebudou špatnou volbou.

Výhody flanelových košil vás přesvědčí

Poddajná, měkká košile z příjemného materiálu, nejčastěji česané bavlny, se vám přizpůsobí, neomezuje v pohybu, výborně absorbuje vlhkost. Zateplená flanelová košile i velmi slušně zahřeje. Vyberte si z nabídky značek Gap, Vans nebo Levi's barevnou kombinaci, která se bude hodit k vaší image.