Sady kufrů

Sady kufrů představují výhodný způsob, jak si usnadnit cestování a přinést do něj stylový prvek. Zvolit můžete skořepinové kufry, které zajistí pevnost a ochranu vašich věcí během cest, nebo textilní kufry, které jsou lehké a snadno skladovatelné.

Náš tip

Proč zvolit výrazně barevný kufr?

Kufr v zářivé barvě, jako je například červená, modrá nebo zelená, výrazně vynikne a je snadněji identifikovatelný. Což vám může ušetřit čas, když hledáte svůj kufr na pásu na letišti či v hotelu.

Barva může rovněž vyjadřovat vaši osobnost a originalitu, a navíc signalizovat optimismus a radost z cestování!

Proč si pořídit sadu kufrů?

Sada kufrů obvykle obsahuje kufry různých velikostí – od menšího příručního kufru až po větší kufr na delší cesty. Tato rozmanitost umožňuje vybrat kufr přesně podle délky cesty a množství věcí, které s sebou potřebujete zabalit. Mezi další benefity patří jednotný design, který usnadňuje identifikaci na letišti či jiném místě, a snadné skladování – většinu kufrů lze zasunout do sebe.

Sady kufrů od značek Samsonite, Delsey nebo American Tourister

Renomované značky jako Samsonite, Delsey, American Tourister a další nabízejí sady kufrů, které kombinují kvalitu, praktičnost a stylový design. Každá z těchto značek se specializuje na různé aspekty, ať už jde o odolnost, pohodlí či inovativní funkce. Zatímco Samsonite je známý pro svou spolehlivost a kvalitu, American Tourister a Delsey zase kladou důraz na funkčnost a moderní design.