Společenské šaty s dlouhým rukávem

Společenské šaty s dlouhým rukávem se hodí pro ženy, které chtějí vypadat elegantně a sofistikovaně na formálních příležitostech, jako jsou svatby, večírky nebo plesy. Rovněž po nich můžete sáhnout v případě, že potřebujete více ochrany před chladem.

Náš tip

Decentní krajkové rukávy jsou šperkem na šatech

Okouzlující spojení krajky, saténu a nadčasového střihu, který zvýrazní pas a opticky zeštíhlí postavu, vám umožní vyniknout na jakékoli události.

Elegantní šaty v zajímavé šedé barvě ozdobené krajkou a jemnými krajkovými rukávy sladíte s jemnými náušnicemi, psaníčkem a decentními lodičkami.

Vyzkoušejte elegantní šaty s dlouhým rukávem

Dlouhý rukáv je praktický v chladnějších dnech, ale krátké společenské šaty s dlouhým rukávem jsou oblíbenou volbou i tehdy, chcete-li zaměřit pozornost na své nohy. Oslnivé modely různých střihů a barevných provedení pro každý typ postavy naleznete například v nejnovější kolekci značek Trendyol, Guess nebo Only.

Večerní společenské šaty pro výjimečné příležitosti

Svatba, ples, stužková, rodinná oslava, to vše jsou příležitosti, kam si můžete obléct dlouhé společenské šaty s dlouhým rukávem. Pro takové události jsou vhodné luxusní a slavnostně působící materiály jako hedvábí, krajka, případně satén, samet a další třpytivé látky. Proměňte se v dámu a užijte si fantastický večer!