Sportovní crop topy

Toužíte vypadat dobře za všech okolností? Nosit na cvičení staré vytahané tričko není nic pro vás? Pořiďte si pěkný sportovní crop na ramínka, s krátkým či dlouhým rukávem nebo v pohodlném oversize střihu.

Náš tip

Sportovní oversize crop top můžete nosit nejen do fitka

Dnešní doba nezná v módě hranice a kombinování zdánlivě neslučitelného je přímo žádoucí. Sportovní crop top tak nemusíte nosit jen do fitka, můžete ho klidně zařadit i do jiných outfitů.

Skvěle bude vypadat třeba sportovní oversize crop top s džínovými šortkami s vysokým pasem nebo s koženou pouzdrovou sukní a teniskami. V obou případech získáte originální outfit, který bude ještě navíc pohodlný.

Sportovní crop top: pohodlí a funkčnost v jednom

Při výběru oblečení na sport bychom měli dbát zejména na funkčnost a pohodlí, i styl a vzhled jsou ale důležité. Hezký a dobře sedící crop top na cvičení vám může zlepšit pocit ze sebe sama, zvednout náladu a motivovat k cvičení. Zda si vyberete sportovní crop top s dlouhým rukávem, na ramínka, oversize či s krátkým rukávem je pak zcela na vás – záleží, v čem se cítíte nejlépe a co odpovídá vašim potřebám.

Vybíráme crop top na cvičení podle materiálu

Sportovní crop top by měl být funkční a pohodlný, což zajistí výběr vhodného materiálu. Pro méně náročné aktivity je dostačující crop top z bavlny, která dobře saje pot a lze ji vyprat na vyšší počet stupňů. Při větší fyzické aktivitě, kdy se hodně potíte, je nejlepší crop top na cvičení z funkčních materiálů, které dokážou velice rychle odvádět pot od povrchu těla a zároveň dobře schnou.