660,00 Kč
Přejít do obchodu
Tuto konkrétní surovinu najdete v těchto produktech: Šlehané bambucké máslo s citronovou trávou a levandulí 120mlVýhodné bambucké máslo na výrobu šlehaného bambuckého másla s citronovou trávou a levandulí. Voní úžasně - po citronové trávě. Levandule pomáhá zklidnit podráždění, hodí se tak i pro problematickou pokožku. Esenciální olej z citronové trávy pozvedá náladu a osvěží celé tělo.Nápad na prodej této varianty bambuckého másla nás napadl kvůli tomu, že prostě milujeme naše šlehaná bambucká másla. Jsou kvalitní, úžasně voní a pokožka je po nich krásně hebká. Největší jejich náklad ale spočívá ve skleničce (kvalitní tmavé sklo) a ve výrobě (šlehání, plnění, etiketování v profesionální výrobně). Přesně tyto náklady cenu skleničky šlehaného másla neskutečně zvyšují. Proto jsme se rozhodli vám vyjít vstříc a dát k dispozici pouze bambucké máslo, které pro nás vyrábějí přímo v Ghaně. To se v Čechách pouze vyšlehaná a naplní do skleniček, takže dostanete opravdu stejný produkt. S tímto balením velmi ušetříte. Z 250g balení se dá vyšlehat až cca 500ml šlehaného másla. Toto bambucké máslo je baleno v sáčku, doypacku. V něm najdete kousky voňavého bambuckého másla, které můžete používat tak jak je - a třeba pouze vložit do nějaké sklenice, kterou doma najdete. Druhá možnost je ho vyšlehat. (návod najdete níže)INCI: Butyrospermum Parkii Butter, Lavandula angustifolia (levandulový esenciální olej) oil, Cymbopogon schoenanthus (esenciální olej citronová tráva) oil, Commiphora myrrha (esenciální olej myrrha) oil.Vůně: voní svěže, po citronové trávěJedná se o stejné bambucké máslo, které naleznete v našem šlehaném bambuckém másle s citronovou trávou a levandulí 120 ml | FARM. INCJak vyšlehat bambucké máslo?Celý proces je velmi jednoduchý a trvá pár minut. Nám se osvědčilo šlehání za studena (tedy bambucké máslo nerozehřívat ve vodní lázni).
- Veškeré skleničky vyvařte a nechte perfektně vyschnout.
- Bambucké máslo nechte povolit v pokojové teplotě.
- Dejte ho do větší mísy a pomocí klasického ručního mixéru (s metlami, na kaši) ho šlehejte pár minut - až do doby, kdy bude perfektně rozmícháno a v másle nebudou žádné hrudky.
- Krásně vyšlehané máslo poté plňte to vyvařených skleniček.
další informace