799,00 Kč
Přejít do obchodu
Pokud chcete to nejlepší, pak je nativní syrovátka tou jedinou volbou. Díky šetrné technologii výroby za studena přímo z čerstvého mléka nedochází k znehodnocení křehkých vazeb mezi aminokyselinami a tím je pro tělo lépe stravitelný a využitelný pro budování svalů. Šetrná výroba navíc zajišťuje i přirozeně vyšší koncentraci BCAA (téměř 7 g) a proanabolického leucinu. Dělejte nejlepší výsledky na 100% přírodní NATIVNÍ proteinové konfiguraci!Vyniká skvělou chutí, vůní a krémovou konzistencí. Je dochucen pouze stévií a přírodním aroma. Pozor: Způsobuje závislost :) Neobsahuje žádné příměsi, barviva či syntetická sladidla. Garantujeme absolutní čistotu a účinnost.Lauf protein je složen z 50% z nativního koncentrátu a z 50% z nativního izolátu. V koncentrátu se nacházejí imunoglobuliny, laktoferin a další látky prospěšné pro náš organismus. Zatímco izolát zajišťuje vysoký obsah bílkovin. Spojením vznikl pro tělo velmi dobře využitelný protein, který je vhodný pro podporu zdraví a doplnění bílkovin z toho nejkvalitnějšího zdroje! Svou kvalitou, stravitelností a čistotou nemá konkurenci.Rozdíl mezi nativním syrovátkovým proteinem a běžným “sýrovým” syrovátkovým proteinemNativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový” syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního proteinu dochází pouze k jedné pasterizaci na začátku při výrobě mléka a poté se filtrací přímo z mléka šetrně za nízkých teplot získává nativní syrovátkový protein bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami. Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo velmi dobře vstřebatelný i stravitelný. Nativní protein se vyznačuje vyšší koncentrací aminokyselin (7 g BCAA na dávku) a tělu prospěšných látek (laktoferin, imunoglobulin). Nativní protein je kaviárem mezi proteiny. Studie ukazují, že nativní syrovátkový protein zvyšuje koncentraci aminokyselin v krvi více než běžný syrovátkový protein nebo mléko, což by mohlo zjednodušeně řečeno prodloužit čas pro budování svalů v těleŠetrná výroba proteinu z nativní syrovátkyJeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces. U proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Jednoduše řečeno lze říci, že výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin.DIAAS - index kvality bílkovinNejen obsah bílkovin, ale také stravitelnost aminokyselin, je důležitý údaj, o který se zajímat. Nativní syrovátkový protein si v tomto hodnocení DIAAS (digestible indispensable amino acid score) vede skvěle. Jde o zhodnocení bílkovin na základě vstřebatelnosti a stravitelnosti aminokyselin. Jinými slovy o jak kvalitní bílkovinu z hlediska vstřebatelnosti v organismu se jedná. A nativní syrovátka obsazuje v hodnocení DIAAS přední příčky.
další informace