České ghíčko Ghee BIO 1000 ml

Ghí České ghíčko Ghee BIO 1000 ml: Změna barevného stylu šablony pro potraviny BIO přepuštěné máslo České ghíčko  Natural, 1000 ml  České ghíčko se vyrábí ve Vysokém Mýtě vařením másla ve velkých pánvích, kde jej zbaví vody, aby vznikl čistý tuk. Tímto procesem získá ghí i vyšší trvanlivost, než je tomu u běžného másla. Přepuštěné máslo neboli ghí je ideální na vaření, smažení i pečení. Jeho výhodou je, že se nepřepálí ani při zahřátí na 240 °C. Klíčové vlastnosti BIO přepuštěného másla České ghíčko České ghíčko v bio kvalitěIdeální na vaření, smažení i pečeníMá vyšší trvanlivost než běžné máslo Vyrábí se přepuštěním máslaNepřepálí se ani při zahřátí na 240 °CV balení o objemu 1000 ml Složení BIO bezvodý máselný tuk...
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další sportovní výživa