519,00 Kč
Přejít do obchodu
Máte vysoký krevní tlak nebo hladinu cholesterolu? Trápí vás Candida Albicans nebo Helicobacteria Pilori? Chcete podpořit imunitu organismu?Česnek účinně posiluje imunitu a má antivirální, antibakteriální a protiplísňové účinky.Čerstvý česnek obsahuje:
Indukuje aktivitu endogenních antioxidačních enzymů - například glutathionperoxidázy, chinon oxidoreduktázy a superoxiddismutázy
Inhibuje prooxidační enzymy - například oxid dusnatý a xantinoxidázuKardiolog Kurt A. Oster hovoří o arterosklerotických změnách, které se mohou projevit např. infarktem, právě z důvodu homogenizace mléka. Rozhodující roli v tom hraje enzym xantinoxidáza, který je přirozeně vázán v tukových částicích. Podle Ostera se homogenizací zvyšuje biologická dostupnost enzymu ve střevě, který dále přechází do krve.Co se stane s esenciálními aminokyselinami v syrovém česneku během procesu fermentace?
Čerstvý česnek (na 100g) Fermentovaný česnek (na 100g) - zvýšené hodnoty v závorce
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použití produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.
- Hořčík
- Vápník
- Fosfor
- Selen
- Vitamíny B6 a C
- udržovat krevní tlak a hladiny cholesterolu v normálním rozmezí
- podporovat zdravé imunitní funkce organismu
Indukuje aktivitu endogenních antioxidačních enzymů - například glutathionperoxidázy, chinon oxidoreduktázy a superoxiddismutázy
Inhibuje prooxidační enzymy - například oxid dusnatý a xantinoxidázuKardiolog Kurt A. Oster hovoří o arterosklerotických změnách, které se mohou projevit např. infarktem, právě z důvodu homogenizace mléka. Rozhodující roli v tom hraje enzym xantinoxidáza, který je přirozeně vázán v tukových částicích. Podle Ostera se homogenizací zvyšuje biologická dostupnost enzymu ve střevě, který dále přechází do krve.Co se stane s esenciálními aminokyselinami v syrovém česneku během procesu fermentace?
Čerstvý česnek (na 100g) Fermentovaný česnek (na 100g) - zvýšené hodnoty v závorce
- Isoleucin 217 mg (371 mg)
- Leucin 308 mg (779 mg)
- Lysin 273 mg (385 mg)
- Methionin 76 mg (210 mg)
- Histidin 113 mg (287 mg)
- Fenylalanin 183 mg (461 mg)
- Tryptofan 66 mg (102 mg)
- Valin 291 mg (610 mg)
- musí obsahovat vysoce koncentrovanou hodnotu SAC (S-allyl cystein)
- musí procházet konzistentním procesem fermentace (zabezpečení adekvátního množství SAC na dávku)
- je podroben dvojité fermentaci (enzymatická a mikrobiální inkubace - využití přírodně se vyskytujících vnitřních bakterií
- lyofilizace - tento proces udržuje produkt stabilní (asi rok a půl) a konzistentní
- je micro-testován a analyzován na ORAC hodnoty
- certifikace Kosher a HALAL
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použití produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.
další informace