179,00 Kč
Přejít do obchodu
Vychutnejte si dezodorizovaný Bio Kokosový olej získaný z tropických ostrovů Filipín. Bio Kokosový olej bez vůně potěší všechny, kteří využívají blahodárných účinků kokosového oleje, ale nemají rádi jeho silné aroma nebo ho chtějí použít do receptů, kde kokosová chuť není žádoucí.
Kokosový olej se díky vysokému obsahu nasycených mastných kyselin nepřepaluje. Současně je stabilní až do 200 °C, díky čemuž je předurčen k použití v teplé kuchyni. Své uplatnění najde také ve studené kuchyni, jelikož vyniká schopností ztuhnout při nižších teplotách, což z něj dělá důležitou přísadu čokoládových cukrovinek a raw dezertů. Jeho důležitou vlastností je také to, že je bez obsahu cholesterolu.
Původ a výroba:
Kvalita vstupní suroviny a technologie výroby určují výslednou kvalitu kokosového oleje. Právě proto si zakládáme na tom, aby naše Bio kokosové oleje pocházely pouze z čistých oblastí tropických ostrovů Filipín, kde má pěstování kokosových palem a výroba oleje dlouholetou tradici. Kokosový olej bez vůně se vyrábí ze sušené kokosové dužiny (copra) lisováním za vyšší teploty. Následně prochází dalšími úpravami pomocí páry a filtrování tak, aby se zbavil všech nečistot a pevných částic. Díky této metodě zpracování Vám přinášíme 100% čistý a vysoce kvalitní kokosový olej, který je bohatý na kyselinu laurovou, kaprylovou a myristovou.
Výhody:
100% BIO kokosový olej zbyvený typické kokosové vůně a chuti (dezodorizovaný)
blahodárné a všestranné použití,
výborně se hodí i ke slaným jídlům,
výborný na vaření, pečení i do studené kuchyně,
podporuje trávení a správnou činnost metabolismu,
neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách,
neobsahuje cholesterol,
jídlům dodává lahodnou chuť a punc exotiky,
ideální péče o pleť, tělo a vlasy,
účinný na celulitidu i hubnutí,
výborný masážní olej,
intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje,
vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých,
snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty, což ocení zejména lidé s mastnější pletí,
je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů a zpomalují tak proces stárnutí,
stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.
BIO kvalita je ověřena certifikátem Biokont.
Jak používat:
Vaření: Kokosový olej je skvělá náhražka másla při alergii na mléko. Můžete ho využít místo másla do základu jíšky nebo ho přidat do polévek a kaší. Tento sněhobílý tuk dodává pokrmům snadnější stravitelnost.
Pečení: Při pečení vánočního cukroví můžete máslo zcela nahradit kokosovým olejem. Kokosový olej dodá cukroví křehkost a lehkost. Skvěle se hodí také jako pojivo do korpusu pro cheesecake. Stačí sušenky a kokosový olej společně rozmixovat v mixéru. Olej je báječný také na pečení brambor a zeleniny v troubě při vyšší teplotě.
Smažení: Kokosový olej se nepřepaluje, díky čemuž je stvořený na restování a smažení. Usmažit si na něm můžete sladké i slané pokrmy. Při smažení ho můžete používat opakovaně, stačí jej přefiltrovat.
Náš tip: Přidejte olej společně s džemem na dalamánek místo klasického másla a užijte si zdravou a chutnou snídani.
Složení:
100% kokosový olej / tuk (Cocos nucifera) z kontrolovaného ekologického zemědělství
Balení:
420 ml
Bio Kokosový olej bez vůně uchovávejte mimo dosah přímého slunečního záření. Přirozeně tekutý je kokosový olej při teplotě nad 24 °C. Diamantový efekt v struktuře oleje je přirozený.
Kokosový olej se díky vysokému obsahu nasycených mastných kyselin nepřepaluje. Současně je stabilní až do 200 °C, díky čemuž je předurčen k použití v teplé kuchyni. Své uplatnění najde také ve studené kuchyni, jelikož vyniká schopností ztuhnout při nižších teplotách, což z něj dělá důležitou přísadu čokoládových cukrovinek a raw dezertů. Jeho důležitou vlastností je také to, že je bez obsahu cholesterolu.
Původ a výroba:
Kvalita vstupní suroviny a technologie výroby určují výslednou kvalitu kokosového oleje. Právě proto si zakládáme na tom, aby naše Bio kokosové oleje pocházely pouze z čistých oblastí tropických ostrovů Filipín, kde má pěstování kokosových palem a výroba oleje dlouholetou tradici. Kokosový olej bez vůně se vyrábí ze sušené kokosové dužiny (copra) lisováním za vyšší teploty. Následně prochází dalšími úpravami pomocí páry a filtrování tak, aby se zbavil všech nečistot a pevných částic. Díky této metodě zpracování Vám přinášíme 100% čistý a vysoce kvalitní kokosový olej, který je bohatý na kyselinu laurovou, kaprylovou a myristovou.
Výhody:
100% BIO kokosový olej zbyvený typické kokosové vůně a chuti (dezodorizovaný)
blahodárné a všestranné použití,
výborně se hodí i ke slaným jídlům,
výborný na vaření, pečení i do studené kuchyně,
podporuje trávení a správnou činnost metabolismu,
neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách,
neobsahuje cholesterol,
jídlům dodává lahodnou chuť a punc exotiky,
ideální péče o pleť, tělo a vlasy,
účinný na celulitidu i hubnutí,
výborný masážní olej,
intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje,
vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých,
snadno se vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty, což ocení zejména lidé s mastnější pletí,
je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů a zpomalují tak proces stárnutí,
stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.
BIO kvalita je ověřena certifikátem Biokont.
Jak používat:
Vaření: Kokosový olej je skvělá náhražka másla při alergii na mléko. Můžete ho využít místo másla do základu jíšky nebo ho přidat do polévek a kaší. Tento sněhobílý tuk dodává pokrmům snadnější stravitelnost.
Pečení: Při pečení vánočního cukroví můžete máslo zcela nahradit kokosovým olejem. Kokosový olej dodá cukroví křehkost a lehkost. Skvěle se hodí také jako pojivo do korpusu pro cheesecake. Stačí sušenky a kokosový olej společně rozmixovat v mixéru. Olej je báječný také na pečení brambor a zeleniny v troubě při vyšší teplotě.
Smažení: Kokosový olej se nepřepaluje, díky čemuž je stvořený na restování a smažení. Usmažit si na něm můžete sladké i slané pokrmy. Při smažení ho můžete používat opakovaně, stačí jej přefiltrovat.
Náš tip: Přidejte olej společně s džemem na dalamánek místo klasického másla a užijte si zdravou a chutnou snídani.
Složení:
100% kokosový olej / tuk (Cocos nucifera) z kontrolovaného ekologického zemědělství
Balení:
420 ml
Bio Kokosový olej bez vůně uchovávejte mimo dosah přímého slunečního záření. Přirozeně tekutý je kokosový olej při teplotě nad 24 °C. Diamantový efekt v struktuře oleje je přirozený.
další informace