159,00 Kč
Přejít do obchodu
Guduchi ve formě namletého prášku pro rychlé a snadné užití!
Guduči je vytrvalá liánovitá rostlina pocházející z Indie, Barmy a Srí Lanky. Již po staletí patří mezi tradiční ájurvédské byliny.
Příznivě působí na imunitní systém a je řazena mezi antioxidanty. Známý je také její adaptogenní účinek a pozitivní vliv na duševní pohodu.
Podporuje normální činnost funkce močových cest a jater, má vliv na metabolismus lipidů a hladinu cukru v krvi. Přispívá ke správné funkci dýchacího systému a k dobrému stavu vaší pleti.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Tradiční užití:Jednu čajovou lžičku jemně namletého stonku rozmícháme ve vodě a užíváme 2× denně.
TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
Guduči je vytrvalá liánovitá rostlina pocházející z Indie, Barmy a Srí Lanky. Již po staletí patří mezi tradiční ájurvédské byliny.
Příznivě působí na imunitní systém a je řazena mezi antioxidanty. Známý je také její adaptogenní účinek a pozitivní vliv na duševní pohodu.
Podporuje normální činnost funkce močových cest a jater, má vliv na metabolismus lipidů a hladinu cukru v krvi. Přispívá ke správné funkci dýchacího systému a k dobrému stavu vaší pleti.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Tradiční užití:Jednu čajovou lžičku jemně namletého stonku rozmícháme ve vodě a užíváme 2× denně.
TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
další informace