124,00 Kč
Přejít do obchodu
Mletá hlíva v prášku pro snadné užití.
Hlíva ústřičná je velice chutná houba s využitím jak ve farmaceutickém průmyslu, tak v gastronomii. Snadno lze spojit příjemné s užitečným a hlívu přidávat do nejrůznějších pokrmů. V kuchyni se hlíva využívá mletá i v podobě sušených plátků do hotových jídel, polévek a omáček, salátů či pod maso. Užitím hlívy obohatíme náš organismus přirozenou cestou.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této houby na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Složení: 100% Pleorotus ostreatus
Doporučené dávkování a způsob přípravy:
Jednu čajovou lžičku mleté hlívy rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 3× denně. Při dlouhodobém užívání se doporučuje frekvence 2× denně po dobu dvou až tří měsíců. Prášek lze dle chuti přidávat do omáček, polévek i salátů.
TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
Hlíva ústřičná je velice chutná houba s využitím jak ve farmaceutickém průmyslu, tak v gastronomii. Snadno lze spojit příjemné s užitečným a hlívu přidávat do nejrůznějších pokrmů. V kuchyni se hlíva využívá mletá i v podobě sušených plátků do hotových jídel, polévek a omáček, salátů či pod maso. Užitím hlívy obohatíme náš organismus přirozenou cestou.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této houby na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Složení: 100% Pleorotus ostreatus
Doporučené dávkování a způsob přípravy:
Jednu čajovou lžičku mleté hlívy rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 3× denně. Při dlouhodobém užívání se doporučuje frekvence 2× denně po dobu dvou až tří měsíců. Prášek lze dle chuti přidávat do omáček, polévek i salátů.
TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
další informace