58,00 Kč
Přejít do obchodu
Tužebník jilmový je vytrvalá bylina dosahující výšky až 200 cm. Hojně se vyskytuje po celé Evropě kromě nejjižnějších cípů.
Ve fytoterapii se využívá nať, která má pozitivní vliv na funkci močové soustavy, zejména ledvin, podporuje vylučování vody z organismu.
Tužebník podporuje normální činnost srdce a dýchací soustavy. Pomáhá uchovat zdravé klouby, příznivě působí na zdraví pokožky. Má pozitivní vliv na přirozenou obranyschopnost organismu a hladinu cholesterolu v krvi. Přispívá k duševnímu zdraví a relaxaci.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Složení: 100% Filipendula ulmaria
Doporučené dávkování a způsob přípravy: Jednu čajovou lžičku natě přelijeme 250 ml vroucí vody. Přiklopíme pokličkou a necháme louhovat na teplotu vhodnou k pití. Užíváme 2× denně.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
Ve fytoterapii se využívá nať, která má pozitivní vliv na funkci močové soustavy, zejména ledvin, podporuje vylučování vody z organismu.
Tužebník podporuje normální činnost srdce a dýchací soustavy. Pomáhá uchovat zdravé klouby, příznivě působí na zdraví pokožky. Má pozitivní vliv na přirozenou obranyschopnost organismu a hladinu cholesterolu v krvi. Přispívá k duševnímu zdraví a relaxaci.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.
Složení: 100% Filipendula ulmaria
Doporučené dávkování a způsob přípravy: Jednu čajovou lžičku natě přelijeme 250 ml vroucí vody. Přiklopíme pokličkou a necháme louhovat na teplotu vhodnou k pití. Užíváme 2× denně.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
další informace